söndag 30 oktober 2011

Män gör saker tillsammans

Nu i detta inlägg ska ett fenomen, som säkerligen hälften av alla som varit aktiva inom en lagidrott upplevt, vädras.

Jag vill iaf tro att det bara är hälften som detta gäller, då jag hoppas att den kvinnliga andelen inte gör något liknande.. Isf är jag mer än gärna glatt ovetande och tackar snällt men bestämt nej till allmänhetens upplysningar... Flera undrar varför, läs resten och förstå.

Tjusningen med lagidrott är inte att man kan låta någon annan göra skitjobbet eller att det alltid finns någon att sno tejp av. Det är självklart den gemensamma duschen som lockar så många ungdomar riket runt! Men ett varningens finger höjs! Det är mitt i denna idyll av nakna karlar som ohämmat plockar upp tvålen från golvet, som en jobbig vana har fått folk att börja längta sig bort till idrotter som spjutkastning, hästhoppning och datorspel. Sporter där man duschar ensam (eller som i sistnämnda, inte duschar alls).

Det hela handlar om män som på ett så sjukt våldsamt sätt ska tvätta sitt "package". Man står och lyckligt ovetande duschar då man märker att det stänker lite vatten från sin duschgranne, man tänker att det är inget konstigt med det, stänka ska det!
Tills man förfärat ser anledningen till varför det stänker.. Karlfan bredvid står ju och attack-tvättar sin Lucky-Luke så att den får sig en helikopterliknande rörelse så kraftfull att Naken-Janne himself hade slitit sitt hår av avund. Den slänger hit och dit, krossar allt i sin väg. Man vill inte stå bredvid något sådant och tvätta sig, hälften av vattnet man får på sig kommer ju horisontellt rakt ifrån hans Vilde Bill..

Ni som känner igen er i detta, sluta! Folk vill inte duscha i erat pung-vatten, ni blir inte renare ju hårdare ni tar i!

Baserat på en sann historia.

//Oscar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar