måndag 28 november 2011

En hockey hit eller dit

Dagen efter dopparedagen! (Doppare-Dan, som det oftast sägs i folkmun, det är en jävligt kåt person vid namn Dan. tror jag)
Igår gjordes debuten (se där, nu halkar man tillbaka till den genren igen).
Med nylindad klubb och tandskyddet på plats (hårt ska det vara)
Nyäten, nyskiten, lagomt taggad och ett jävla sug på att trycka in en jävel i krysset (man börjar fundera på allvar nu)
Pratas det sex? Nej fan, det kan ju vem som helst hålla på med. Nu pratas det hockey!
Igår gjordes den efterlängtade debuten i div. 4 Uppland, iklädd i GH Hockeys röda tröja. En riktig överkörningen sett till resultatet, 11-3 slutade siffrorna på och det var svettiga, men ack så glada gossar, i GH´s omklädningsrum efter matchen. Återtåget, som ett annat fantastiskt hockeylag verkar ha tagit patent på, pratar många om. Kanske kommer detta fantastiska sportår sluta i en Div.3-plats? Fan så drygt..
Otippat dock att det som skulle kännas mest i kroppen dagen efter matchdebut var denna olidlig smärta i röven efter allt jävla hoppande över sargen. Fan för detta påhitt. Kallaste ishallen i Uppland besöktes också, inte ens den skäggigaste veteranen kunde undgå att frysa om snoken.
Nu ska jag ta min blåslagna röv och ställa mig i ett hörn.

Off-topic:
Sägs att Krusbärs-Karlsson är utomlands, måste vara fin fräsch luft i avesta nu utan den inoljade flott-toffsen i staden. (Han heter inte Krusbärs-Karlsson, men ville testa om det kanske är ett smeknamn som kommer slå? Man gör han en tjänst kan man säga)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar