tisdag 17 januari 2012

annorlunda kväll....

Hade förstärkning (?) på laget idag, Kurlsson hade fått chansen att jobba med dom riktiga grabbarna. Kul och utvecklande för mannen. För övrigt en dålig gjutardag. Mycket strul och skit. För all del alla läsare, dra för fasen inga paralleller nu.

Nu sitter man här på flåsis, ensam och helt lämnad till granntanterna. Försöker hålla så låg profil de bara går, minsta tecken på att man är hemma och de plingar på dörren. Berit 78 vill in på ett nyp, och då pratar vi inte ett nyp i kinden. Så med andra ord, Redbullen kör nerdragna persiener och släckta lampor ikväll.
Vad gör Bulan en sån här "annorlunda" kväll då? Jo ni gått folk, han kikar film. Vilket är mycket ovanligt. En snutt av filmen Blitz kikades här om kvällen. Med den stenhårde Jason Statham vid huvudrollen. Bullen fastna direkt. Så nu sitter man här och betar av den ena actionrullen efter den andra med ja ni vet vem....




Lite ovanlig kväll blev de lär sägas, inga poppade popcorn, inga gössrar, inga konversationer osv.
Enda det säkert blir när natten kommer är att de blir storskedning med täcket, nåt visst GG fastnat för sista tiden....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar