fredag 6 april 2012

Den längsta av fredagar!

Välkommen tillbaka, någon dags uppehåll har vi haft här på flasgatan. Bullen har målat påskägg och jag har gått från dörr till dörr klädd som en påskkärring, med en hel hög med godis som resultat. Skämt å sido, Bullen kan inte måla.

Misären fortsätter alltså, jag är evigt förkyld. Detta åländska åkerspöke-virus som man dragit på sig är visst ingenting man bara blir av med, här krävs behandling. Så, ligga?

Åter hemma på pojkrummet igen alltså. Horndal, detta Horndal. Igår åkte det ett tåg förbi, byborna samlades och firade natten lång p.g.a detta event. På morgonen så offrades en get i Glenn Spove Sjögrens ära och Affe signerade gamla matchtröjor på Ica. På klinten så pistade Kalle Kanot-fot den ej-snöklädda marken för att förbereda nästa års sportlov. Eldsjäl hit och eldsjäl dit, alla ville vara med och visa upp sig på sitt favoritområde. Camping-Babsan skrämde turister, Sten-Leo drack folköl och gick stavgång, Asylsökarna slängde sig själva i containerna och resten åkte 240 eller tatuerade varandra. En vanlig dag kanske man kan säga.


Ägg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar