tisdag 14 februari 2012

alla singlars olyckliga dag

Jaha ja, antar att jag precis som Oscar är precis lika utanför detta. Såklart pratar vi  alla hjärtans dag. Vi lär inte få nån fin blomma, nån mumsig choklad eller gelehallon som smälter i munnen. Nej vi kommer ge istället, man gillar att ge som man brukar säga. Vi kommer sprudla med kärlek till våra närmaste. Även till allmänheten, i helvete att vi kommer. Så alla som har mysmiddagar som leder till sex i timmar, ta de lugnt. Ät inte för mycket och använd inte kondom.

Hur firar Redbullen denna hjärtans dag då? Jo de ska talas om, enhörningen kände sig ensam på ballkongen så lät den sitta med mej i soffan nu. Vad vi gör? Vi samtalar, sörplar kaffe och lirar FM. Det är en trevlig en den där enhörningen, en bra hörning. Såg att Fitte sålde en oskuld, oskulden kan bli min present till hörningen. Men snart är man ledig igen och de förväntas bli mys på flåsis igen,då ska den ut på ballkis igen. Dansa planlöst, helt utan mål.

På tal om jobba, har bara en natt kvar nu. Efter dom 165 nätterna. Halva månaden har också gått, snart har man gjort sin nyktra månad. Om de kommer bli en tradition? Hatar Bullen kebab?  Nej ni förstår, traditioner är kul men inte nyktra.


Kebabhjärtan till er <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar