torsdag 23 februari 2012

Att få de meningslösa meningsfullt!

Kan inte blogga från datorn, har satt alla tekniker jag kan på uppdraget men problemet tycks fortlöpa. Därför får min alles förtjusande Appleprodukt till telefon göra jobbet. Fingrar som smattrar och ord som skapas som blir till meningar, några meningar helt utan korrekt grammatik. Så vad ska min något snevridna hjärna skapa för poetiska mästerverk idag då tro? Ska vi prata om det sexuella? Vi lever på 2010-talet och som alla vet säljer allt med sex. Ja så varför inte? Men nej, svaret blir nej! Någon sexblogg är då detta inte, inte idag iaf! För en ny kunglighet har födds. Då ska även vi på Flåsgatan bete oss. Något vi kan ha betydligt svårt med. Så var ska detta inlägg leda till? Vad ska man uppnå? Nirvana?

Har nog inget riktigt svar på detta, detta är nog ett sånt här inlägg som blir långt men helt utan innehåll, helt utan känsla och humor. Dock ändå ett inlägg. Kan man aldrig ta ifrån en. Än vilka argument som kommer läggas fram. Än vilket nivå av våld som ni vågar använda. Nej låt inte detta spåra nu, var allvarlig och låstas vara allmänbildad. Tänkte på en allvarlig men ack så viktigt och ändå så oviktig sak. Vilken politiskinriktning har vi på bloggen? Den frågan ska tas upp på nästa styrelsemöte, då kan man avslöja att de kommer förtäras oändliga mänger sprit och Gösser. Bara för att! Bara för att man får och bara för att vi är vi.
Vet att Oscar saknar mej i fylledjungeln. Vill nog också passa på att hylla han lite, han har dragit ett tungt lass denna månad gott folk. Men så har han formats av den bästa också.

Inatt kan de bli nattliga äventyr. Jakten på det perfekta tältet kan börja.

God eftermiddag!

Mr Bjurling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar