onsdag 1 februari 2012

Ledighet som smakar så bra!

Jahapp, var man långledig då. Göttmos. Hur firar man de på bästa sätt? Gösser? Redbull och en stor skvätt vodka? Husets vin? Nej ni kära läsare och smygare. Nån alkohol ska ej avnjutas. Det nykta februari är ett faktum, och så får de bli. Hur tråkigt och jobbigt de än lär bli. För nog skulle en välkyld öl smaka nu allt. Men har man sagt de så, blir en månad ämnad åt träning. Intressant.

Dagen då? Hur har den gått? Jo tack riktigt jävla bra, på alla punkter utom en. Man missa en buss med typ 1 minut...
Tanken var att man skulle upp 11.00 efter nattskiftet och gymma innan man hade besiktning på bilen. Om man lyckades? haha inte denna gång, man kom upp halv 1, tjugo över 1 skulle man vara i Hedemora. Så var bara kasta i sig en kopp svart guld och fara, körde fort, körde galet, körde BMW. Lär bli bättre på kliva upp i tid, men inte denna månad! Gick ögonstenen igenom då? Jo tack de vill man lova. Kan erkännas att man var lite nervös för en tråkig spricka i framrutan. Men skönt att den satt där den satt. Sen tog man vägen över skogen och vipps var man i fagra Horndal. Telefon i form av gåva sen lite mat innan man drog hemmåt igen.
Sedan storhandling på ICA, där träffa man Junior med sällskap.  Sedan hemmåt och byta om för träning, först gym sen innebandy. Innebandyn var nice, dock var suget på en kall öl stor när man kom hem igen. Blev en ramlösa....citrussmak.

Imorn kan de bli åka av på flåsis igen, haha skoja bara lite. Försökte få in lite humor. Gick nog sådär. De jag ville säga var att de kan bli en mycket trevlig torsdag, men allt vad de innebär. Man har vilket fall som helst förväntingar. Hela ledigheten ska visst bli nåt alles extra. Spännande, intressant och roligt.
Bio kan de iaf bli, om allt klaffar.

Till sist tänkte jag bjuda på en bild, allt för hålla suget levande till mars.

I mars ska Redbullen inte komma först på sida 8.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar