torsdag 9 februari 2012

Dalkurd på FM som smakar så bra

Nu ska de bloggas, bloggar från Gjutplanen och dess eviga lycka. Ett fränt och stirrigt pulverskift man har. Nu ska de petas. Alltid dessa pulverskift, gäller stå på sin vakt. Minsta avslappning och de lyser i kokillen. För outbildade betyder de samma sak som nåt dåligt, man sabbar kanske till och med ett slabbs. Nog om gjutning och mot njutningen vi far.

Vart några dagar utan bloggning, men min kusin tillika älskare har skött de med bravur. Tur.
Tisdagen var en oviss dag, visste inte alls var den skulle leda en. Men den ledde till nåt mycket bra, nåt som gjorde en glad. Kvällen blev oväntat och väldigt mysig, falukörv med makaroner man åt.

För er som inte bryr er har man åter gått in i FM-träsket, ni vet när man somnar sent men kliver upp tidigt. Allt för sitt lag. Nu är de Dalkurd som får chansen, motivationen är total. Mot Allsvenskan vi ska.

Snart är man inne i sina 5 nätter, en Flåsgatan helt utan mys kan man redan nu slå fast, tyvärr. Men sen ni, då ska allt missat mys tas igen. Då kommer den berömda enhörningen fram från skuggan igen, dansa, leva ut och bara sprida glädje.

Puss på böjzon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar