måndag 13 februari 2012

Tuppen på semester

God morgon! God middag säger vissa. Vad Bullen säger vet man ej, för han har jobbat 36 nätter i rad nu och dygnsrytmen är lika bra som en dagsländas.
Men man klagar inte för det! Schemat gapar tomt fram till torsdag så kan gott unna mig att stanna i sängen till lunch. Frukost intas i detta nu, en latte och en skål med äcklig banan/blåbärs-yoghurt och (det annars så fantastiskt goda) kellogg´s special K som smakar skit. Fan de har lyckats vaska fram de allra äckligaste bären och lagt de i min kartong. Inte bara de äckligaste sortens bär, utan verkligen de äckligaste! Det äckligaste av hallon, det äckligaste av blåbär och det äckligaste utav något som jag ej ens vågar tänka på vad för sorts bär det är. Skandal på fling-fabriken kommer morgondagens löpsedlar skrika ut till samhället. Var är Skogaholms-limpan när man som bäst behöver den?

I fredags var jag full. Blev rätt jävla bra på pickalurven skulle man kunna säga. Absinth dracks och Red-Bullarna avlöste varandra så det bara smattrade i kaklet. Lyckades minsann i pissoaren på Värmlands nation värva en Almtuna-spelare till GH nästa säsong. Sedan när Värmlands bommade igen (japp, vi stängde hela länet) så begav vi oss mot BJ, där man fann Slicken som firade en uddamåls-förlust.
Sen tog det fart, fyfan. Man spelade i ett ständigt powerplay. Pucken var som gjuten vid bladet och man dribblade och dribblade. Ibland såg det ut som att man gjort det lite för svårt för sig, men man redde ut situation efter situation, fylld av självförtroende. Efter att man snurrat bort varenda jävel som kunde ta pucken från en och sabba kvällen såg det ljust ut. Öppet mål syntes i horisonten, strax till vänster om han som säljer korv. Helt obevakad lägger man upp puckjäveln på blå, inte en jävel som skymmer eller stör. Bara att trycka dit det så gott som. Då, då ska målvakten åka hem.
Skall tilläggas att jag ej spelade hockey den kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar