söndag 4 december 2011

alkohol

Bjurlings-pojken fixar och trixar fram 2 inlägg på kort tid. Spammvarning på den då, eller skuul på den då om ni så vill.

Denna bild togs för ett x antal veckor sen. Vi var fulla och automatiskt lyckliga. Bulan kunde inte släppa sin mobil och sitt Facebook, Lursson fundera, tänkte, hur långt är de igentligen till Alvik? Eller har han hittar nåt kul i tunnelbanevagnstaket?

Detta var en helg som vi nog alla kan se tillbaka på med lycka. En galet blöt helg, och då pratar vi inte regn och rusk. Nej ni, här pratas de fishshots och rejäla Redbullvodkor. En bra helg med andra ord. Men tiden går, tyvärr emot oss äldre herrar. Men de är en annan femma. Man säger ju att med åren blir mannen finare och sexigare. Instämmer helt. Ni med kan man anta. De börjar närma sig igen, det är dags igen. Dags att boka en ny galen helg som dennna. Fulla ska vi bli och fulla kommer vi bli. Rejält jävla packade. De ska snurra, de ska vara dimma. Man ska fan inte kunna se längre än till sätet framför. Detta med dimma får mej att tänka tillbaka, var några helger sedan och alkoholen hade flödat. Man var berusad, in på kingen hade vi dock lyckats med. Man satt vid ett bord, man såg fan inte ens till bardisken. Jävla trubadur och köra hårt med rökmaskinen tänkte man. Junior satt bredvid, mytta på i vanlig ordning. -tittta dom där snubbarna vid de där bordet, dom stirrar på oss hela tiden. Bjurlings-pojken gav Junior en sedvanlig örfil och försökte se, men kan man inte se bardisken kan man fan inte se ett bord än längre bort. Sådär fortsatte de, junior mytta och bullen örfila. Om de i själva verket ens fanns personer vid de där bordet låter stå osagt.

Vad vill man komma med allt detta alkoholprat? Jo de ska han berätta. Då man har ingått i ett nykterhetslöfte så lär man ju få utlopp för sitt sug på annat sätt än flaskan. Prata om "det" ska funka sa någon, var precis detta Redbullen pröva nu.

Slutsats: Skål på den då. Nej skämta. Funka skit bra. Flåsgatan står forfarande torr. Men så är de söndag och klockan är 17.17 också....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar