torsdag 15 december 2011

Torsdag

Julegrisen Oscar tentapluggar. Då vet vi de lixom. Skönt. Hoppas de går bra för han, att han sätter frågorna. Klarar av allt de kluriga. Då Redbullen aldrig någonsin skrivit någon tenta och förmodligen heller aldrig kommer göra de så blir de svårt för han, svårt att förstå vad som sker i tentasalen. Men vill inte heller veta så där lämnar vi tentaträsket.

Imorgon är risken stor för fylleslag, Bruksarna ska på julbord. Kul för oss, mindre kul för resten av gästerna. Imorgon flyter nykterhetslöftet all världens väg. Början nästan bli nervös, orolig, hur ska kroppen klara alla dessa mängder av god julesprit? Levern är helt otränad just nu.  2 veckor är mycket även för en lever. Men mer om detta på lördag, hoppas man tar sig dit bara...

Imorgon är de fredag också, tutt-fredag. Bilderna haglar in, mest av gammalt groll. Folk som kan lägga sina strutar på axlarna om dom så vill. Otrevligt tycker vi.

Inatt fick jag en mycket vacker dikt uppläst för mej. Man fick torka sina tårar och samla mod. Gjutplan har nolltolerans mot tårar. Tur att ingen såg. Men dikten var grym.

Nån ropar i min örsnäcka, dags att runda av nu Bullen.
Rundar av med litet gammalt kort som jag nyss hitta, det var kul att va ung. Rätt skönt också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar