måndag 19 december 2011

Söndagsångest? skuul på den ni!

Godkväll, eller goderafton både herre och fru. Antar och vet, att ni gör nog precis som Oscar just nu. Säkerligen njuter av eran söndagsångest. Kul för er. Gör Bjurlingspojken de tro? Skulle inte tro de, han avnjuter några Gösser samtidigt som han betar av några avsnitt SOA. Gösserna smakar riktigt bra denna söndag. Nykterhetslöftet försvann med bravur i fredags. Via det sociala nätverket Facebook lova man vin ikväll, sorry, ljög där. Såg en radda kalla Gösser i kylen. Suget tog över hand, och här sitter man, Sugandes på en kall goding. Öppnar en i precis detta nu. Bara så ni vet. Era söndagsångestfirare. (rätt stavat Oscar?).
Älskar känslan när man öppnar en Gösser med bara händerna, en känsla av odödlighet. Total harmoni.

Nu lite om helgen. En jävla bra helg.
Fredag och nyktetslöften som skulle supas bort. Där hade man inga svårigheter. Man är väl en Bjurling.
Det nalkades julbord, julbord med bruksare. Då vet man att de kommer bli åka av. Man vet också att de flesta bruksare är ena riktiga whiskey-drickare. Är Bjurlingspojken de? i helvete att han är. Men drack de gjorde han. Ville ju inte vara den tråkiga på festen. Slutsats av detta: shotta whiskey ger en stadig dimma.
Julbord i Bjurfors, Kenyanens hemtrakt med andra ord. Jävla bra mat, god thailändsk öl och bra trubadur. Riktigt nöjd med andra ord. Sedan mot Kingen, som så många gånger förr. Där flöda visst Redbullvodkorna. Hade man kunnar trycka Gilla här hade Redbullen vart först.

Lördag. 11.00 fotbollsträning i Horndal! Hur mannen som inte spelat fotboll sen i juni får för sig att träna fotboll en lördagsmorgon som denna är en stor gåta. Men träna gjorde han. Om han var bäst på plan? Är katter människor?

Sedan hem och softa, fm-lira lite. Kika lite sport. Nörda. Sova. På kvällen nalkades de tidig julafton. En planerad julklapp som inte kunde väntas till jul skulle öppnas. En rätt bra julklapp. En rätt sällsynt julklapp. Säkert många som önskar sig, men inte alla som får. Mycket frukt gick åt under kvällen också, fråga mej inte med Redbullen körde nån fruktdiet tydligen.

Vaknar upp som en sked på söndagen, det snöar! Man blir så jävla glad rent utsagt. Äntligen Buggativäder igen. Skiter väl i skidor och skoterturer. Snö är en chans till kvalitetstid med Buggatina för Redbullen.

Senare ut mot landet (Horndal) för lutfisk hos Mormor/Morfar. Dock köttbullar för Bullen. Men dom andra åt, och som dom knapra lutfisk. Ni som inte vart i Horndal och inte gillar snö. Åk inte dit. Sån stor skillnad på snömassa där mot här! Men med Buggatina på och ja ni förstår resten.....

Tydligen utförsäljning på godis i Horndal, Alladinaskar skänktes bort. Dock gällde de inte gossar som Redbullen. Så han fick åka hem mot Flåsis tomhänt.

Så här på Flåsis sitter han, popcornen är poppade. Gösserna har gjort sitt. Ett sista avsnitt innan sömnen tar vid är tanken. Sen ska man skeda med täcket natten lång.

ps. tack för alla bidrag till tuttävlingen. Men vi kan tyvärr inte publicera bilder på folk under 18.
haha skoja bara. Mena såklart, vi tänker på våra läsare. Vi vill inte förstöra deras skeva bild på bröst med era bilder på blöta lovikavantar som ni åldringar skickat in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar