tisdag 6 december 2011

the big new bullen

Man börjar fundera, vad händer igentligen. Vad är de som sker i Bjurlings-pojkens liv? Denna man, denna något galna kille. Vid de här laget vet ni redan om hans vidrigt stora sug för Gössrar och Redbullvodkor. Så skepp och hoj med de snacket nu.

Mannen som typ inte sett en serie sen Rederiet, då enbart för Reidar var med. Har ju på senare tid helt fastnat i Sons of Anarchy. 7 avsnitt på en kväll borde tala för saken. Igår kväll var det dags igen, bränna av några avsnitt. Säsong 2 var det som gällde. Till sin besvikelse kan Bullen se hur illa hans nerladdningar är, alles för liten bild för dessa gubbögon ska kunna se och förstå nåt. Ni som känner Bullen vet att hans engelska är lite knackig så givetvis lär en ny nerladdning med swesub hittas. Till sist hittar han en bra torrent och börjar tanka. Detta kommer ta lite tid inser han samtidigt som han checkar av utbudet på sidan.
Erik och Mackan Gumball 3000, de låter som ett trevligt program medans han väntar in sina MC-hjältar. 8 avsnitt senare kan Bullen konstatera, helvete vilket bra program. Som ni förstår hade ju något sånt här aldrig inträffat för 1 år sedan.

Nu till nästa sak som inte heller hör till vanligheterna. Dock är Bullen en jävel på att hålla löften så iförsig förstår man mannes beslut, men ändå inte. Fan är ju alkohol de handlar om.
En god vän och gammal kollega ringer och hör sig för om  mannen i fråga är sugen på en lite bastukväll. Nej, vi pratar inte bastuklubb. Med lite god öl, kanske nån shot. Nån grogg. Trevligt sällskap. Värme. Ja ni förstår. Men Bulan tackar nej, ja mannen tackar fan nej. Kors i taket. Han har inte tid. Är det inte tvättider så är de promenader.

En fråga: Håller en ny Redbullen på att födas fram?

Vi låter han själv svara på detta: "Ett löfte är ett löfte" säger Bullen medans han skyndar ner i tvättstugan.


En bild som inte har att smack med inlägget att göra Men lika skoj i Gladtjärn hade vi för de. En tös bad också en gång för länge länge sedan om mer bilder. Man är inte den som är den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar