söndag 4 december 2011

Söndagsblogg

Söndag, denna för en del ångestladdade dag. Sista dagen som ledig för många, en ny härlig vecka är på ingående. Dock står Redbullen helt utanför dessa känslor. Nej ni, som den gjutare han är så har har han jobbat, slitet, kämpat hela helgen lång. En natthelg har stått på schemat. Han försökte länge smita undan, va ledig (läs ha tacomys). Dock höll Bruket han i klorna, ville inte riktigt släppa han. Produktion i första hand som dom brukar säga. Sagt och gjort, tacomyset fick läggas på hyllan. Gjuta skulle han. Nu sitter han här, har en härlig natt kvar att gjuta. Denna gång som ledare, diktator, kalla de va ni vill. Men bossa ska han. Leda och fördela. Om de är nåt denna man gillar så är de att bossa. Redan som ung tog han tag i ledarrollen, i sin rivningsfirma höll han sina anställda i ett järngrepp. Han var inte rädd för att använda våld om de så krävdes. Matraster var ett ständigt bekymmer, Bjurlings-pojken ville inte riktigt släppa iväg sina undersåtar. Fråga en person som Eklund, detta var något han såg som mycket traumatiskt.

Nog om gjutningar.

Över en lussebulle kan man erkänna att ett nykterhetslöfte har lovats, jo ni. Sanning de. Fram tills den 16:e ska Redbullen leva ett liv helt utan förfriskningar. Varför just 16:e kan undras? 2 enkla anledningar, första  lediga helgen på 2 veckor och så väntas ett julbord gå av stapeln.

Ser man tillbaka på de 2 nätter man jobbat är man rätt nöjd. Tack var FB har man suttit med bra sällskap näst in till hela nätterna. Gillas.

Detta inlägg blev nästan för personligt, för mycket Redbullen, för lite annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar