torsdag 1 december 2011

Namnsdag

Idag, kära lyssnare och åskådare, är det den 1a december. Dagen då julkalendern och sådant skit börjar. En anledning att gå upp ur sängen på morgonen för vissa, tänker mest på er värdelösa personer då. Men det är inte på grund av sådant strunt som 1 december är en glädjens dag, nej fan. Idag har nämligen Ossian namnsdag. Skiter väl förfan ni i, och jag. Idag har Oscar namnsdag!!
Egentligen Oskar då, men man kan ju inte räkna med att de inkompetenta jävlarna som skriver namnen i almanackorna ska kunna stava. Fan vad är det för idioter som har det jobbet förresten? Var kan man söka? Vore något för Bulan sen, han kan ju inte heller stava.. Såå nog om mig nu, vad ska ni ge mig i present?

I morgon är det torsdag, en dag då det nästan nästan nääästan är helg, men ändå inte. Den dagen då man börjar fundera litelite smått över när man ska kunna köpa ölen. Sedan börjar ätandet, det oerhört absurda ätandet. Ätandet som ger plats i kylskåpet, för de tidigare nämnda ölen ska ej vara varma då fredagen står vid dörren (citat hämtat ur Bibeln, troligen den 46e Mose-boken, eller något). Amen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar