söndag 4 mars 2012

helgens som varit

Helgen går mot sitt slut, slö tittar på Big Brother. Utan någon Rodney blir de lätt så, man tittar när man har tid. Inte följer de sådär slaviskt som man gjorde förra året, helvete vilken underhållning de bjöds på då.
Nog om stora bröder och vidare mot helgen som gått.
I fredags var det ju återdags att kliva in i dimman, efter en evighetslång månad. Första Gössern öppnades med rutinerade händer, något ringrostiga, men ack så säkra och starka. När sedan drycken sköljdes ner i strupen rymdes en något obeskrivlig känsla för att citera sig själv. I ren eurofori slank den ena efter den andra ner. Man mådde, och som man mådde. Försökte få tag på den andra Robert för fest, men omöjligt var de. Men vi drog istället till Nico, allas våran härliga Nico. Väl där fortsatte törsten att släckas. När väl krogen kom på tal och man tagit sig in med visst besvär fick man änligen beställa sin Red Bull vodka. Gött..Sen var dimman en faktum och där släpper vi den kvällen.
Vakna upp rätt sliten på lördagen, längesen faktiskt.


Lördagen tillbringa man i Horndal, my new hometown. Med trevligt sällskap blev lördagen härlig och grym. Söndagen gick i träningenstecken, han till och med en vända i klassiska Ängsbacken. Hämta sen syrran i stan så kommande vecka blir vi 2 på Vinkelvägen. Trevligt.


Puss och godnattligg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar