torsdag 8 mars 2012

skita bananer som smakar så bra

Kl är 02.46, endast gjutarna är vakna. Eller iaf gjutledaren. Natten flyter på i rask takt, något sliten i kroppen efter ett hårt pass på bruksargymmet. Men med god läsning och rejäla pågjutningar så håller man humöret på topp, inatt pratar vi bara enstaka damputbrott. Bra Bullen. Hade ju lovat 2 inlägg, och man håller de man lovar. Sån är jag. Hur ni är har jag ingen aning om. Trots att natten går bra längtar man hem till pojksängen, denna underbara lilla säng som det mest härliga saker händer i. Men bara under nån vecka per år, resten av veckorna sker snusket på Flåsgatan.
Går in på bildmappen på datorn på jobbet och hittar denna bild på en pojke med en blick som skvallrar om att en Gösser finns i hans närhet. Klart han då kan kosta på sig ett flin.


Undrar om man ska äta nattens 3:e banan? Är de farligt tro? Kommer man skita bananer? Än värre få ett gult organ? Natthumor?


Godnattskeda!

1 kommentar:

  1. Bananbullen sköter sig inte, två inlägg han lovade men inlägg två borde ha kommit redan innan tolvslaget för att ha räknats! Tant Berit är mycket besviken och förväntar sig ett rejält nyp när han vågar sig tillbaka till flåsis igen!

    Ps. Hoppas du sover sött i pojksängen din sexskade bock!

    SvaraRadera