tisdag 20 mars 2012

Kryssa är kul, fylla vi fur!

Ikväll fick man gotta ner sig i en rejäl bildbomb med söta bilder. Och nej vi pratar inte hundvalpar. Nu är man på jobbet och försöker få tiden att gå. Efter lite sömn men mycket skratt natten som var så finns risker/chanser att denna natt kan bli dryg. Shit happens, har inneskift och då kvittar de fan. Hade en trevlig fika med junior idag, var längesen sist. Men tro fan att alla orginal visa upp sig i sin ädlaste form. Vi hade en liten aura-dag idag. Rätt kul att se helheten på dessa underbara varelser.
Blev precis klart att man får ledigt det 10:e skiftet, vilken innebär att kryssningen är säkrad! Oscar se upp, nu ska vi ha skoj i hytten! Ska faktiskt bli skoj att ge sig ut på Östersjön igen! Dricka redbullvodkor och shotta fishshot. Synd dock att varken Lursson eller kurlsson kommer kunna deltaga. Men väl Oscar, ständigt denna Oscar. Kusin som vän. Kollega som partner. Han är tydligen i Oskarshamn och ligger med groupies i just detta nu. Ge dem var vad dem tål som Rocco hade sagt!
Jepp där fick man in sexet igen också.
Hoppas inga barn läser, hoppas inga förskolor kör högläsning direkt från bloggen. Hoppas regeringen gör det.

Mycket på inhandlingslistan nu, converse, ny keps, kaffebryggare, proteinpulver. Lika bra att öppna plånboken när man vaknar. Låta pengarna rulla.

Nu hoppas jag Ni sover gott i natten, själv ska jag fira att klockan snart slår ett med en liten liten klunk vatten...

Ps, finns 2 platser för den sugne partynissen över. Hojta till om suget tar vid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar